چرا بسیاری از مردم در خرید اسکیت کفشی و نحوه استفاده از آن دچار مشکل میشوند؟

نخستین بار اسکیت کفشی در قرن چهارده توسط فردی ابداع شده و پس از گذشت چند قرن به یکی از ورزش های محبوب جوانان تبدیل شد. همچنین اسکیت های چرخ دار خطی الگویی برای دیگر انواع اسکیت شد که از انواع آن میتوان به اسکیت روی یخ اشاره نمود. امروزه برند های مختلفی اقدام به تولید کفش های اسکیت نموده اند اما خرید تجهیزات اسکیت فقط مرحله اول میباشد و دانش استفاده از اسکیت نیز به همان اندازه مهم است. امروزه بسیاری از کودکان و نوجوانان از سنین پایین اقدام به یادگیری نحوه استفاده از اسکیت توسط کلاس های متفاوت مینمایند اما برای افرادی که اقدام به یادگیری در خانه و توسط کلاس های آنلاین مینمایند، نیاز است تا به برخی نکات توجه ویژه ای نمایند.


آموزش گام به گام مراحل خرید اسکیت کفشی و نحوه استفاده از آن

یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام خرید اسکیت کفشی باید مد نظر داشت سایز کفش اسکیت میباشد. در صورت آنلاین بودن خرید، حتما دقت کنید که کفش اسکیت انتخاب شده حداقل نیم الی یک سایز بزرگتر از سایز کفش عادی شما باشد زیرا در صورت مقداری فضای بیشتر میتوان با استفاده از بند های خود کفش پا را درون کفش فیکس کرد.

نکات پوشیدن اسکیت کفشی

یکی از مهمترین نکات قبل از پوشیدن هر نوع کفش اسکیتی، داشتن جوراب مناسب میباشد. زیرا به علت بلند بودن کفش اسکیت و همچنین جریان هوای محدود در این کفش، در صورت نداشتن کفش مناسب مشکلاتی همچون بوی بد پا، زخم شدن ساق و مچ پا و انواع مشکلات دیگر ممکن است رخ دهد.

پس از تهیه جوراب مناسب نوبت به پوشیدن آن و محکم کردن کفش میرسد. یکی از بزرگترین علت های مشکلات اسکیت سواران حین و بعد از اسکیت سواری مانند زمین خوردن، عدم تعادل، لیز خوردن و جابجایی پا در کفش اسکیت، زخم های پای و کمر درد میتواند ناشی از بد پوشیدن اسکیت کفشی باشد. لذا همواره از محکم بودن کفش های خود و فیکس شدن آن اطمینان حاصل کنید، همچنین سعی کنید همیشه مقداری سفت از حالت عادی بند های خود را ببندید تا فضایی بین پای شما و کفش باقی نماند.

در زمان پوشیدن کفش اسکیت همواره از نشسته بودن خود اطمینان حاصل کنید زیرا پس از پوشیدن لنگه اول کفش، در هنگام پوشیدن لنگه دوم به علت چرخ دار بودن لنگه اول و نداشتن تکیه گاهی مناسب قطعا دچار مشکل میشوید. حتما باید علاوه بر اسکیت کفشی، لوازم و تجهیزات ایمنی مانند کلاه ایمنی را نیز به همراه داشت. همچنین برای کودکان و مبتدیان معمولا ساق بند، زانو بند، دستکش ضربه گیر، و ضربه گیر آرنج توصیه میگردد زیرا این قشر به علت نداشتن مهارت های لازم برای حفظ تعادل، دچار زمین خوردگی های متعددی میوند و در صورت نداشتن تجهیزات ایمنی مناسب میتواند سلامت استخوان ها و مفاصل را در دراز مدت در معرض تهدید قرار دهد.

بیشتر بخوانید: مراحل شستشوی کفش اسکیت

نحوه ایستادن با اسکیت کفشی

دو نکته مهم در نحوه ایستادن با کفش اسکیت، استایل ایستادن و نحوه قرار گیری پا ها میباشد. یکی از مهمترین نکاتی که برای ایمنی هر چه بیشتر هنگام ایستادن با کفش اسکیت مطرح میشود، استایل بدن در حالت ایستاده و بدون حرکت است. از مهم ترین نکاتی که باید در هنگام استفاده از اسکیت کفشی باید به آن توجه داشت، خمیده بودن زانو در حدود 10 درجه و خم شدگی بسیار ملایم بالا تنه رو به جلو میباشد. این دو حالت موجب جلوگیری از پشت و کمر هنگام آسیب دیدگی میباشد، زیرا در هنگام زمان خورد رو به جلو، تجهیزاتی مانند دستکش و زانو بند فشار وارده را کاهش و پخش میکنند که کمر و پشت از چنین محافظتی برخوردار نیستند.

شروع به حرکت با کفش اسکیت

معمولا شروع حرکت کردن با اسکیت با 3 حرکت اولیه میباشد. در حرکت اول، ورزشکار با نگه داری میله یا دیوار در ابتدا تلاش به حفظ تعادل در حالت ایستاده میکند و سپس اقدام به بلند کردن یک پا و قراردادن آن پا در کنار پای دیگر میکند. در حرکت دوم ورزشکار با هل دادن دیوار و یا میله رو به عقب حرکت میکند و سپس اقدام به برگشت به محل اول میکند. این تمرین باعث یادگیری نحوه حفظ تعادل و همچنین حرکت بدون کمک دیوار و یا میله میشود. ورزشکار در حرکت سوم اقدام به راه رفتن اولیه در یک خط صاف و بدون هیچگونه کمکی میکند. این مرحله به علت نداشتن هیچگونه کمکی، بیشترین احتمال و میزان زمین خوردگی را برای ورزشکار به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: کدام برند اسکیت بهتر است ؟

 جمع بندی پس از تهیه کفش اسکیت و یادگیری استفاده از آن

در آموزش های بالا به صورت کاملا خلاصه، گام به گام مراحل خرید اسکیت کفشی و استفاده از آن را به شما عزیزان توضیح دادیم. لازم به ذکر است که جهت کسب مهارت های بیشتر و همچنین افزایش ضریب ایمنی سعی در استفاده از مربیان حرفه ای و مجرب در کنار کفش های اسکیت باکیفیت میباشد، زیرا در صورت نداشتن کفش اسکیت نامناسب آسیب های جبران ناپذیری به ستون فقرات شما وارد میشود.